Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с 33ка (отчаян съм)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Боже, колко мъка има по тоя свят, божееее ... Тия майстори всичките да вземеш да ги изправиш до стената и после
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

да, особенно сега когато ще ми вземат спестяванията.Всички до един казват, че алфата трудно билооо нам ко нам щооо и айде с 80-90 лв отгоре.някой може ли да ми даде ориентир в цената за сменянето на повдигача и разпределителния вал?
      Alfa Romeo 33 imola 1.4i boxer

Comment

значи със все гарнитури и шлайфане на глави,а може инякой нагорял клапан да ти сменят около 250-300 лева.
        Ако имах 100 бона,ще си купя Брера.Но имам Спринт 1500.82г.не е QV

Comment

Първоначално публикувано от Димитър
          значи със все гарнитури и шлайфане на глави,а може инякой нагорял клапан да ти сменят около 250-300 лева.
          Митак не е точно така При твоя двигател има пулове които струват 2-3лв за брой и вапа почти винаги не е необходимо да се сменя При новия мотор с хид. повдигачи нещата са по дебели, един струва 15лв. и като сложим почти сигурния преебан поне един раз. вал и нещата стават по дебели
          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
          0899832271 Сашо

Comment

Колко по?

Comment

маслото ми е на 9000 км.Да не би да трака от него?Но пък оборотомера ми не6то не работи както трябва.Седи на много ниски обороти,а и на голям баир колата губи всякаква мощност дори и на първа и е проблем!?

Comment

75ts

Варненче искрено ти съчувствам,като гледам на тази кола май много малко неща и работят както трябва,обаче си упорит,ще стане небой се
                75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

re

Ако си във Варна дай да се видим да видим какво и става на тая Имола, аз също съм с Имола. Ако мога да помогна с нещо поне. 0886 408049 Никола се казвам.
                  Alfa Romeo 1.4 imola

Comment

В момента съм в Русе.Тук ще я оправям.Следвам във Варна ,така че ще ти се обадя когато се освободя.Имам телефона на още един колега с имола.Но проблема тук трябва да го реша че да има с какво да дойда до Варната Упорит съм,защото колицата си я бива за годините.Просто има един проблем който въздейства върху колата и поврежда и други неща.До края на месеца се надявам да я оправя

Comment

Успех, ако мога с нещо да помагам, викай
                      Alfa Romeo 1.4 imola

Comment

Нямам двигател вече.Някой ако има предложения за двигател 1.4-1.5 боксер за 33 имола да каже.Моя вече не става за нищо.

Comment

Горивната помпа,която ми сменяха се оказало ,че не е била пригодена както трябва и повече налягане е имало и ми е вкарала бензин в двигателя и от там всичко се е преебало.Някой информативно да ми каже цени на двигател какъвто търся ако има такива?

Comment

Здравей , можеш ли да ми кажеш при кого си я закарал (Русе) , че имам малки затруднения с моята
                            Алфа Ромео 33 1.5iE boxer

Comment

Какви са тия майстори

Ако прави повече налягане би трябвало бензина да е повече и да се дави. От удавяне (освен ако не налее цилиндъра с бензин)как може да "роди " ???

Детонации ли е имало та от " не правилната" помпа да идва проблема.

Май и това някой си го е казал с гъзъ колкото да отговори нещо
                              sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Мина година и колата е готова.Проблема излезе,че гарнитурата е била пробита и е влязал бензин в двигателя.Валовете бяха основен проблем.Търсихме от 2те страни главите и валовете и ги сменихме.и шлайфаха.Колата вари много добре.Адски е пъргава.Сега обаче, не знам от това,че 1 година не е работила колата или не е зглобена както трябва има един странен звук на метал в метал при натискане на съединител и при сменяне на скорости от време на време,но съм написал въпроса в отделна тема.и също така(пак от застоялост може би)ми свисти горивната помпа?!Ако можете да помогнете пишете.
                                Last edited by BapHeH4e; d.m.y г., 13:31.

Comment

Working...
                                X